2015. március 21., szombat
Paprikával és sajttal töltött hús, tejfölös krumplipürével
- csirkemell nagyobb szeletekre vágva és klopfolva, sózni
- a hús egyik felére, szeletelt paprikát és sajtcsíkot tenni ( paprika lehet piros és fehér színű )
- majd ráhajtani a hús másik felét, kicsit összenyomkodni, ha kell vékony hústűvel megtűzni az oldalát
- a megtöltött húsokat pirospaprikába forgatni, majd lisztbe forgatni
- serpenyőben zsiradékon megsütni mindkét oldalát, vigyázni kell, hogy a pirospaprika miatt meg ne égjen
- krumplit kockára vágni és sós vízben megfőzni, majd leszűrni
- krumplit összetörni, vajjal és sok tejföllel jól kikeverni
Koktélparadicsommal díszítettem.
Labels:
burgonya,
csirkemell,
húsétel,
koktélparadicsom,
krumplipüré,
paprika,
sajt,
tejföl,
töltött hús
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Ez csakis mennyei lehet!
Köszi :-)
Megjegyzés küldése