Aki szereti a cuppogós csontos husikat, nos íme ;-)
- a farhátról levágtam a zsírosabb részeket és félbe vágtam, hogy kisebbek legyenek
- finomra vágott hagymán megpirítottam őket, sóztam, pirospaprikával meghintettem, csipet köményt szórtam rá és felöntöttem vízzel
- karikára szelt sárgarépát és petrezselyemgyökeret, zöldjét is tettem hozzá
- kockára vágott krumpli és egy paprika nagyobb cikkekre vágva is mehet a gulyásba
- fedővel letakarva, takarékon készre főztem - közben megkóstoltam, hogy elég ízes e
- 1 tojás, csipet só és annyi liszt amennyit felvesz, kevés vízzel közepesen lágy tésztát kevertem
- majd nagyobb lyukú reszelőn beleszaggattam a levesbe, pár perc és megfőtt
A csirke összes részével főztem már gulyást, fenséges finom, könnyű de laktatós egytálétel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése