Hétvégén nem tétlenkedtem...lekvárt főztem.
Bár csillagászati ára van a baracknak...úgy döntöttem, hogy megérdemlem :-)...néha olyan elnéző vagyok magammal :-)... mivel imádom palacsintába, meg a grízesemre.
Almalekvárt pedig sütikbe töltöm, mert keményebb állagú és bírja a sütést.
Őszibarack lekvár...finom darabos lett...pont úgy ahogy szeretem.
Almalekvár...teljesen szétfőtt, mint a zselés állagú olyan lett...ez is letesztelve...nagyon finom lesz sütikbe tölteléknek.
Ilyen szépen kinyílt, a múltkori bimbós :-)
Legszebb fénykorában...nyáron nem volt ennyi virágja...beindult a fagyok előtt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Akkor ügyeskedtél:)
Nagyon gusztán néz ki... bizonyára finom is...
Megjegyzés küldése