2012. szeptember 2., vasárnap

Palacsinta őszibarack levárral



A maradék lekvárral lett megtöltve, nagyon finom hmmm.

- 2-3 tojás felverve, csipet só, kevés cukor - ehhez egy kevés tejet önteni, majd annyi lisztet hogy jól simára lehessen keverni - aztán apránként tejjel hígítani, míg kellően sűrű lesz, a túl híg tészta sem jó, nem fog szépen sülni - merőkanalat belemártva érzi az ember, hogy mikor jó

- közepes lángon sütöm, késhegynyi vajat teszek minden palacsinta előtt a serpenyőbe



Dorina tegnap beköltözött az albérletbe, elkezdődött az önálló élet, no meg az egyetem. Kicsit izgul, ez természetes, mindenki és minden ismeretlen még.
Remélem jól kijönnek a szobatársával.




Mivel pihentetnem kell a lábacskáimat, ma legtöbbet ezt csináltam :-)...a sok mezítlábas ugrálástól, jól begyulladtak a bokáim még 2 hete. Már sokkal jobb, egy hete hú de fájt még.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails