2019. augusztus 8., csütörtök
Gulyásleves csirkemellből
- 30 dkg csirkemellet apró kockára vágni
- 3 dkg zsíron, 1 fej finomra vágott vöröshagymát megpirítani, majd rátenni a húst
- sózni, pirospaprikával meghinteni, csipet köménymag, majd felönteni vízzel
- mivel a csirke gyorsan puhul, így mehet hozzá a 15 dkg karikára szelt leveszöldség, 30 dkg apró kockára vágott burgonya
- fedő alatt puhára főzni
- vége előtt egy 15 perccel mehet hozzá 1 nagy db TV paprika
- aki szereti galuskával:
- 2 tojás, csipet só, liszt amennyit felvesz, vízzel közepes lágy tésztát keverni, majd beleszaggatni a levesbe
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése