2012. december 2., vasárnap
Tarhonyás husi
- mellfiléből készült
- szokásos módon pörköltet készíteni belőle
- mivel a csirkehús hamar puhul, így 10-15 perc múlva mehet hozzá a tarhonya
- sűrűn kavargatva, vízzel pótolgatva készre főzni
Idő szűkében vagyok és leszek. Mostanság gyors és egyszerű étkek lesznek fent.
A Látogatóimnak nagyon szépen köszönöm, hogy folyamatosan jönnek...még ha olykor olykor szünetel a blogírás! :-)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
De szeretem a tarhonyás húst... De csak sajnos Én, meg most már kezdem vele "megfertőzni" a lánykámat, Férjem katonai emlékei miatt még a nevét sem bírja :D
Fincsi lehet:)
Már rég kívánom a tarhonyát:)
Megjegyzés küldése