2012. december 16., vasárnap
Panírozott halrudacska
Nem a gasztro leglegje...viszont gyorsan elkészül.
Nem tudtam, hogy süssem. Így felét serpenyőben, felét sütőben készítettem.
Tapasztalat -
serpenyő - büdös olajszag, előírt perceket megvárva, kicsit le is kozmált
sütő - félidőben oly puha volt, alig bírtam megfordítani. Mire megsült a másik oldala, jó kemény lett a panír.
Nem szoktam panírozott termékeket venni, de úgy megkívántam a halat és jobb minőségűt vettem, hogy halat egyek, ne állományjavítókat.
Azért nem vetekszik Keresztanyu sült halával. Alig várom, hogy végre jóízűen falatozzam a karácsonyi sült pontyocskát, az valami fenséges. Jó nagy hal, néha el sem fér a tepsin, úgy egészben sütve hmmmm :-)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése