2012. november 13., kedd
Zöldborsós zöldségleves
- karikára szelt sárgarépát, petr.gyökeret, kevés libazsíron megpirítani, majd bio ételízesítővel meghinteni és vízzel felönteni
- teszünk hozzá vékonyra szelt krumplit, majd zöldborsót
- ízesítés só és pár szem egész bors
- felforralni, majd fedővel lefedni és takarékon készre főzni
- tésztát külön sós vízben kifőzni
Tálalásnál finomra vágott petrezselyemmel megszórni.
Érdemes a fagyasztóban tartalékolni, egy-két csokor petrezselymet, finomra vágom, kis dobozban lefagyasztom, bármikor szükség lehet rá és olyan mint a friss, jobban szeretem, mint szárítva.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Szeretném:)
:-)
Megjegyzés küldése