2012. szeptember 23., vasárnap

Tepsis sült csirkecomb és szárny


- combokat és szárnyakat sózni és majorannával meghinteni

- tepsibe helyezni és feldarabolt paprikát, paradicsomot, pár gerezd fokhagymát közé tenni

- pár kanál libazsírt tenni rá és kevés vizet önteni alá, majd fóliával lefedni

- forró sütőben 5-10 percig nagy lángon, majd levenni közepes kb. 180 fokra és puhára sütni, a végén a fóliát levenni és kicsit pirosasra pirítani

4 megjegyzés:

Baloghné Kele Judit írta...

Nagyon guszta:)Mi is nagyon szeretjük a tepsis sült húsokat!

Barbi konyhája írta...

Hú de guszta, nagyon szeretem a tepsis húsokat, nincs vele macera. Én is sokszor készítek hasonlókat. :)

pitypang írta...

szeretem aaz ilyen egyszerű,de mégis nagyszerű ételeket!!!!
(én csípősen készítem,család szereti aa csípős ételeket)

csipike írta...

Köszönöm Mindenkinek! :-)

Related Posts with Thumbnails