2012. szeptember 23., vasárnap
Tepsis sült csirkecomb és szárny
- combokat és szárnyakat sózni és majorannával meghinteni
- tepsibe helyezni és feldarabolt paprikát, paradicsomot, pár gerezd fokhagymát közé tenni
- pár kanál libazsírt tenni rá és kevés vizet önteni alá, majd fóliával lefedni
- forró sütőben 5-10 percig nagy lángon, majd levenni közepes kb. 180 fokra és puhára sütni, a végén a fóliát levenni és kicsit pirosasra pirítani
Labels:
csirke,
csirkecomb,
csirkeszárny,
húsétel,
majoranna,
paprika,
paradicsom
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Nagyon guszta:)Mi is nagyon szeretjük a tepsis sült húsokat!
Hú de guszta, nagyon szeretem a tepsis húsokat, nincs vele macera. Én is sokszor készítek hasonlókat. :)
szeretem aaz ilyen egyszerű,de mégis nagyszerű ételeket!!!!
(én csípősen készítem,család szereti aa csípős ételeket)
Köszönöm Mindenkinek! :-)
Megjegyzés küldése