2012. május 15., kedd
Újkrumpli
Eljött az idő, mikor nem 790-.ft kilója, hanem kedvezőbb árban kapható :-).
Nem volt olyan igazán apró szemű, így meghámoztam őket.
Sós vízben kicsit előfőztem, hamar puhul talán 5-10 perc.
Leszűrtem és kevés libazsíron megpirítottam, legvégén meghintettem petrezselyemmel.
Ettől a libazsírtól hmmmm nagyon finom lett :-)
Paradicsommal kínáltam, felszeltem, kicsi őrölt bors rá, bazsalikom, ami nálam most elmaradt. Sózni nem szoktam, a paprikát sem, elveszi azt a finom ízét a só.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Fincsi:) Nálunk még drága az újkrumpli:)
Imádom!!! Nálunk még nem kapni. :(
Sajnálom hogy felcsigáztalak Benneteket, de biztos hamarosan ízlelhetitek Ti is ;-)
Megjegyzés küldése