- 4-6 db szép formás nagyobb csirkecombot, sózni, bőrét fellazítani és alatta is sózni a húst
- töltelékhez: 2-3 főtt tojás meghámozni és tojásszeletelővel apróra vágni
- 2-4 db csirkemájat nagyon apróra vágni
- 2 szelet kenyeret vízben vagy tejben áztatni, majd jól kifacsarni
- 1 egész nyers tojás
- ízesítés: só, bors, majoránna, finomra vágott petrezselyemzöld
- töltelékhez valókat összekeverni és a csirkecombok bőre alá tölteni, végét hústűvel rögzíteni
(nekem legtöbbször ki is reped a sok tölteléktől, de az benne a legfinomabb :-))
- tepsibe tenni a töltött combokat
- a húsok mellé 3-4 evőkanál zsír és 2 dl víz
- a tepsit lefedni és közepes lángon sütni, közben lehet locsolgatni, nálam kb. másfél óra sütés mire szép pirosra megsül
- köretnek gyors rizst főztem sós vízben, majd leszűrtem és kevés vajon átforgattam
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése