2012. június 5., kedd
Csokikrém eperrel
Lehetne szimpla csokiba is mártani. Én most Illéskrisz csokikrémjét készítettem el hozzá.
- 3 evőkanál liszt, 2-3 evőkanál kakaó, 3-4 evőkanál cukor, csoki - összekeverni
- 4 dl tejjel, először apránként adagolva simára keverni, majd beleönteni az összes tejet
- kevergetés mellett puding sűrűségűre főzni
- tálkákba kekszet - én a babapiskótát szeretem -, felszeletelt epret és ráönteni a krémet
Gyorsan le lehet hűteni, ha a mosogatóba hideg vizet eresztünk, tálkákat beletesszük. Mindent így szoktam hűteni, levest, bármit, főleg ebben a melegben, hogy mihamarabb hűtőbe tehessem az ételt.
Virág :-) ... rigó koma is felrepült az erkélyre, ellenőrizni hogy is áll már a termés :-)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése