2012. március 16., péntek
Lebbencsleves
- finomra vágott hagymát és lebbencs vagy kocka tésztát zsiradékon megpirítani, tűzről lehúzni és pirospaprikával megszórni, majd vízzel felengedni
- tenni hozzá apróra vágott krumplit, sárgarépát, gyökeret, sózni és lassú tűzön készre főzni, időnként megkeverni
Ehhez a leveshez elvileg csak krumpli kell, zöldségek nem, de én szeretem.
Viszont 1-1 paprikát és paradicsomot is tehetünk hozzá.
Finom sűrűre készítsük, ez úgy finom ha megáll benne a kanál is ;-) és tálalásnál megszórni petrezselyemmel.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Szia! ) Nézz be hozzám légyszíves, szeretnélek egy díjjal megajándékozni. :)))
Szia!
Nálam is vár egy díj, de majdnem elfelejtettem, annyira jól néz ki ez a lebbencsleves :)
Köszi szépen! :-)
Megjegyzés küldése