2012. március 3., szombat
Hagymás paradicsomos csirke, sajtos krumpli
- pác készítés - olaj, só, bors, finomra vágott vöröshagyma, apróra vágott paradicsom -
- a combokat, szárnyakat én még előtte sóztam, tűzállótálba tenni és ráönteni a pácot
- lefedve sütőben sütni, vége felé fóliát levenni
- krumplit kockára vágva sós vízben megfőzni,
- tűzállótálba rétegezni, egy sor krumpli, őrölt borssal meghinteni, rá tejföl és reszelt sajt, majd krumpli és tejföl sajt,
- sütőben pirulásig sütni
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Milyen finom kis ebéd!! Nagyon szeretek minden hasonlót! :)
Na ez biztos nagyon finom! Szinte érzem az illatát.
Köszönöm! :-)
Megjegyzés küldése