2012. március 3., szombat

Hagymás paradicsomos csirke, sajtos krumpli


- pác készítés - olaj, só, bors, finomra vágott vöröshagyma, apróra vágott paradicsom -

- a combokat, szárnyakat én még előtte sóztam, tűzállótálba tenni és ráönteni a pácot

- lefedve sütőben sütni, vége felé fóliát levenni


- krumplit kockára vágva sós vízben megfőzni,

- tűzállótálba rétegezni, egy sor krumpli, őrölt borssal meghinteni, rá tejföl és reszelt sajt, majd krumpli és tejföl sajt,

- sütőben pirulásig sütni

3 megjegyzés:

Barbi konyhája írta...

Milyen finom kis ebéd!! Nagyon szeretek minden hasonlót! :)

Atkáriné Terike írta...

Na ez biztos nagyon finom! Szinte érzem az illatát.

csipike írta...

Köszönöm! :-)

Related Posts with Thumbnails