2011. február 11., péntek
Kati kifli
- 25 dkg puha vaj + 2 dl tejföl + 5 dkg élesztő + 1 tojás + 10 dkg liszt ezeket összekeverni
- majd 40 dkg liszt + 2-3 teáskanál só összegyúrni és keleszteni a tésztát
- 4 cipót formázni és mindegyiket körré nyújtani, majd 4-6 cikkre vágni és reszeltsajtot szórni a szélesebb oldalára, erről tekerjük fel kifli formára
- tepsibe tenni, tojássárgával lekenni és sajttal megszórni
- sütés 180 fokon kb. 15-20 perc
Ezek nagyobb kiflik lettek, uzsonnára készültek, a sajtos tölteléktől még finomabbak, puhábbak lettek, nagyon de nagyon finom ;-)
( forrás: http://www.recept-oldal.hu/cikkek/sos-sutemenyek_-peksutemenyek/kati-kifli )
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése