2020. március 25., szerda
Kolbászos zsebes burgonya
- formás közepes burgonyákat jó alaposan megmosni, személyenként 2-3 db
- sós vízben megfőzni, nem tudom mennyi idő, én egy hústűvel megszúrom hogy elég puha e
- kivenni a vízből és meghámozni
- tetejét bevágni úgy a közepéig, ne az aljáig, lesz így is ami szétesik
- ebbe a zsebekbe karikára szelt kolbászokat tenni
- zsírozott vagy sütőpapíros tepsibe tenni a burgonyákat
- reszelt sajttal megszórni
- addig sütni amíg a sajt szépen ráolvadt kicsit kérgesen, addigra a kolbásztól is mennyei finom lesz és az illat már a konyhába fog csalni mindenkit
- savanyúsággal tálalni, én most céklát kínáltam hozzá
Jó étvágyat! :-)
Labels:
burgonya,
egytálétel,
héjában főtt burgonya,
kolbász,
sajt,
sütőben készült,
zsebes burgonya
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése