2011. szeptember 14., szerda
Gesztenyepüré
Úgy készül hogy...megvesszük a kész fagyasztott pürét :-)...amit én még fagyosan lereszelek a legkisebb lyukon és igazi tejszínből készült habbal rétegezem tálkákba. Tartok mindig a fagyóban pürét és dobozos tejszínt, egyszerű és gyors édesség.
Még mindig 32 fok van...
Ma este rezsi fizetés volt, aztán beszélgettünk mert megtörtént amit beígért a dégáz, hogy szüneteltetni fogják a szolgáltatást, ma 14 órától se fűtés, se melegvíz nincs.
Többen nem hitték el, amit mi elhittünk május végén, hogy pár hónap és az adósság miatt lezárják.
28 lakás - 5 lakás adós - 23 lakás megszívta miattuk :-S
Aztán ellenőrizték, hogy mi akik kiváltunk, rendben levágtak és leszigeteltek e mindent...mert leolvasták az órát és végső elszámolás lesz a közösből...
Házitündér 1.hét konyha: ma csak a szekrény tetejét és csöveket töröltem le, többre nem volt energiám.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Azt mondom vannak napok, amikor ez a lehető legtökéletesebb édesség. :)))
Így igaz ;-)
Megjegyzés küldése