2011. augusztus 25., csütörtök
Bazsalikomos paradicsomos szelet
- mellfilét kicsit vastagabb szeletekre szelni, sózni, borsozni és zsiradékon serpenyőben pirosasra sütni
- majd szeletelt paradicsomot tenni hozzá, ízesíteni bazsalikommal, oregánóval és pici vizet aláönteni és fedő alatt összerottyantani
- köretnek fodros vagy sima metéltet sós vízben kifőzni
Én a paradicsomos ételekbe mindig teszek pici cukrot, kicsit elveszi a savanykás ízt. Persze friss bazsalikommal lenne az igazi, nekem csak szárított van itthon.
Házitündér 4.hét kamra: gyors volt a gyűlés és végre nem pénzt, pénzt, pénzt kértek. Negyedik polcon tartom a liszt, cukor, rizs, olaj és hasonlókat, ez is rendbe lett téve, szépen sorakoznak. Sajnos a tiszta só rohamosan fogyóban és nem tudom hogy mivel pótoljam, a bio boltos sem tudja beszerezni...ha van Valakinek ötlete, szívesen venném ;-)
Ebben a hűvös 30 fokban vizes borogatást alkalmazok a kis tappancsaimon, kicsit hűti a bőrömet.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Nagyon guszta:) Mindig teszek én is pici cukrot a paradicsomszószokba. Mit jelent az pontosan, hogy tiszta só?
A tiszta só, az teljesen mentes egyéb anyagoktól, semmi de semmi nincs benne, patikában szerezhető be...fél éve megtiltották az árusítását :-(
Megjegyzés küldése