2011. március 26., szombat
Finomfőzelék
- 2-3 sárgarépa felkarikázva, 2-3 krumpli kockára vágva, ennek megfelelő mennyiségű zöldborsó - előbb a krumplit és répát félig megfőzni, mert a borsónak kevesebb idő kell, ízesítés só, cukor
- lisztes tejes habarással besűríteni
Főzelékes vagyok, gyerekként sem volt velem gond, lelkesen megettem amit elém tettek, kivétel ez alól a tök és kelkáposzta, ja meg a Nagyi salátafőzeléke sem aratott sikert az unokák körében :-)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Finomfőzeléket utoljára a suliban ettem,nálam nem is a főzelékkel van gond,de a zöldségek terén sajnos nagyon válogatós vagyok,csak kevés zöldségfélét eszek meg :(:(
Látod, látod, ezért fáj a fejed ;-)...több zöldség, múló fejfájás :-)
Kicsit közelebb laknánk, azért én szívesen befizetnék hozzád menüre ;-) mindig olyan finomakat készítesz és főleg amiket szeretek. Azért meglehetősen válogatós vagyok én is vega korszakom óta ;-)
Megjegyzés küldése