2011. május 14., szombat
Paradicsomos husi krumplifőzelékkel
- vékony karikára szelt burgonyát sós vízben feltenni főzni, ízesítés babérlevél
- apró kockára vágott husit sózni és serpenyőben kevés zsiradékon fehéredésig sütni, majd pici vizet önteni alá és fedő alatt párolni, ízesítés fokhagyma, kakukkfű, majoránna
- a krumplit ( 1 kicsi tejföl+2 evőkanál liszt ) behabarni
- a husihoz a végén apróra vágott paradicsomot tenni és együtt szaftosra párolni fedő alatt ( ha savanyú a paradicsom akkor pici cukrot tenni hozzá )
Mivel én nem vagyok pörköltes, ilyen szaftos husival pótolom hiányát.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Szeretem a burgonya főzeléket!jól néz ki,és a húsi is jöhet!!!
Pedig ez egy nagyon egyszerű étel, bár tényleg finom ;-)
Megjegyzés küldése