2011. május 27., péntek

Zöldséges csirkecomb rizzsel


- csirkecombokat beízesíteni saját ízlés szerint, majd tepsibe vagy tűzálló tálba tenni és köré bármilyen zöldséget szórni, nekem most karfiol, sárgarépa, brokkoli volt a fagyasztóban, kevés borssal meghinteni, vajforgácsokkal megszórni, pici víz alá és lefedve sütőben megsütni

- érdemes közben ránézni, esetleg a vizet pótolni hogy szaftosabb legyen, a végén levenni a fóliát és pirosasra sütni, a zöldségeket nem érdemes túl fűszerezni, mert átveszi a hús fűszeres ízét

- köretnek a rizst sós vízben megfőzni


Házitündér 3.hét konyha: a madárkák összefröcskölik az ablakot, így ma azt mostam le, itatójukat is elmostam. Volt egy kellemes meglepim, zöldike hozta magával a 2 fiókáját, hogy azok hogy csiviteltek, tündériek voltak :-)

3 megjegyzés:

mellissina2 írta...

Csipike,jó ez a zöldséges!!!!

Kati írta...

Guszta és könnyű nyári ebéd.

csipike írta...

Köszi Lányok! :-)

Related Posts with Thumbnails