2013. július 9., kedd
Túrós málnás piskóta
- téglalap sütőformába kell rétegezni
- 1 sor babapiskóta, hosszában tenni, mert széltében lesz szeletelve
- túró tejföllel, cukorral, vaníliás cukorral kikeverve és felét rákenni
- málnával megszórni
- majd piskóta sor következik
- tetejére túró
- legalább fél nap állás kell neki, hogy megpuhuljon és lehessen szeletelni
Hosszú püspökformába nekem kellett úgy fél kiló túró, 1-2 kispohár tejföl, 1 csomag babapiskóta, 1 doboz málna.
Lehet nagyobb lapos jénaiba is rétegezni, növelve a mennyiséget.
Nagyon finom hűs édesség, ami igazán jólesik ebben a melegben.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Jó lenne most ebből egy kis darab, márcsak a málna miatt is:) Sajna nagymamáméknál kifagyott az összes tő a télen. Most nálunk meggyszezon van, abból készítettem Meggyes, csokoládés piskótát:)
Láttam a piskótát, nagyon guszta! ;-)
Meggy szörpért nagyon irígykedem :-)
Megjegyzés küldése