2020. március 25., szerda

Kolbászos zsebes burgonya


- formás közepes burgonyákat jó alaposan megmosni, személyenként 2-3 db

- sós vízben megfőzni, nem tudom mennyi idő, én egy hústűvel megszúrom hogy elég puha e

- kivenni a vízből és meghámozni

- tetejét bevágni úgy a közepéig, ne az aljáig, lesz így is ami szétesik

- ebbe a zsebekbe karikára szelt kolbászokat tenni

- zsírozott vagy sütőpapíros tepsibe tenni a burgonyákat

- reszelt sajttal megszórni

- addig sütni amíg a sajt szépen ráolvadt kicsit kérgesen, addigra a kolbásztól is mennyei finom lesz és az illat már a konyhába fog csalni mindenkit

- savanyúsággal tálalni, én most céklát kínáltam hozzá


Jó étvágyat! :-)





Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails