2013. április 25., csütörtök
Sült csirkeszárny, zöldborsós rizzsel
- 10 db csirkeszárnyat ízesíteni, tepsibe tenni
- közé tenni, 4-5 fokhagymagerezdet, 1 db felszeletelt paprikát, 1 db paradicsomot és pár evőkanál libazsírt, pici víz
- tepsit lefedni és sütőben közepes lángon puhára sütni, végén kicsit fedő nélkül pirítani
- 1 zacskó gyors rizst ( amit most zacskóból kiszórva kell főzni ) , sós vízben megfőzni,
utolsó pár percben, 1 maréknyi mirelit zöldborsót tenni hozzá és készre főzni
- zöldborsónak nem kell több idő, gyorsabban megpuhul mint a nyersen pucolt
- leszűrni és kevés vajjal átkeverni
Ez 2 személyes adag, család létszámával arányosan kell bővíteni a mennyiséget ;-)
Labels:
csirkeszárny,
húsétel,
libazsír,
paprika,
paradicsom,
rizs,
zöldborsó
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Ma ebédre pont jól jönne:)
Kedves Csipike, nézz be hozzám, ide http://legyunkeszsegesek.blogspot.ro/2013/04/dijeso-nalam-is.html#.UXpn-koQPis
gy kis meglepi vár rád!
Kérlek nézz be hozzám egy kis meglepetésért!:)
Megjegyzés küldése