2013. április 25., csütörtök

Sült csirkeszárny, zöldborsós rizzsel



- 10 db csirkeszárnyat ízesíteni, tepsibe tenni



- közé tenni,  4-5 fokhagymagerezdet, 1 db felszeletelt paprikát,  1 db paradicsomot és pár evőkanál libazsírt, pici víz


- tepsit lefedni és sütőben közepes lángon puhára sütni, végén kicsit fedő nélkül pirítani


- 1 zacskó gyors rizst ( amit most zacskóból kiszórva kell főzni ) , sós vízben megfőzni,
utolsó pár percben, 1 maréknyi mirelit zöldborsót tenni hozzá és készre főzni

- zöldborsónak nem kell több idő, gyorsabban megpuhul mint a nyersen pucolt


- leszűrni és kevés vajjal átkeverni

Ez 2 személyes adag, család létszámával arányosan kell bővíteni a mennyiséget ;-)

3 megjegyzés:

Kati írta...

Ma ebédre pont jól jönne:)

martinelli írta...

Kedves Csipike, nézz be hozzám, ide http://legyunkeszsegesek.blogspot.ro/2013/04/dijeso-nalam-is.html#.UXpn-koQPis

gy kis meglepi vár rád!

Juditka írta...

Kérlek nézz be hozzám egy kis meglepetésért!:)

Related Posts with Thumbnails