- 2 db nagyobb méretű, karikára szelt sárgarépát, 1 db fehérrépát és fél zacskó 20-30 dkg zöldborsót, sütőtálba szórni, meghinteni őrölt borssal
- ráhelyezni az ízesített 10-12 db csirkeszárnyat
- tetejére 1 evőkanál vaj, vagy libazsír, kb. 2 dl húsleves, vagy víz aláöntve
- lefedve, sütőben közepes lángon, puhára párolni, majd fedő nélkül kicsit pirítani
- 4-5 db nagyobb krumplit karikára, vagy kisebb kockára vágni
- annyi vízben amennyi ellepi megfőzni, ízesítés só, babérlevél aki szereti
- majd behabarni - 2dl tejfölbe elkeverni 1 púpos evőkanál lisztet, kevés vízzel hígítani, majd szűrőn keresztül önteni a krumplira és kevergetni míg sűrűsödni kezd, még picit takarékon rottyantani és kész
Mi sem úsztuk meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése