2011. április 13., szerda

Rakott krumpli



- krumplit vékony karikára szelve, sós vízben megfőzni

- addig megfőzni a tojást, majd felkarikázni, a kolbászt is felszelni

- vajazott sütőtálba tenni a leszűrt krumpli felét, sózni, pár kanál tejföl, majd rátenni a tojást, sózni, rátenni a kolbászt is, és a tetejére a maradék krumplit, jó sok tejföllel leönteni és sütőben pirulásig sütni

Jó kis szaftosan a legfinomabb, vétek kiszárítani.




Házitündér 1.hét - ma a fali ruhaszárító és szennyestartók letörlése, mosógép mögött portalanítás, mosópor, öblítők szanálása... kizárólag 15 percig :-)

2 megjegyzés:

Kati írta...

Guszta, nálunk is gyakran készül rakott krumpli, nagyon szeretjük.

csipike írta...

Köszi! :-)

Related Posts with Thumbnails