2011. április 13., szerda
Rakott krumpli
- krumplit vékony karikára szelve, sós vízben megfőzni
- addig megfőzni a tojást, majd felkarikázni, a kolbászt is felszelni
- vajazott sütőtálba tenni a leszűrt krumpli felét, sózni, pár kanál tejföl, majd rátenni a tojást, sózni, rátenni a kolbászt is, és a tetejére a maradék krumplit, jó sok tejföllel leönteni és sütőben pirulásig sütni
Jó kis szaftosan a legfinomabb, vétek kiszárítani.
Házitündér 1.hét - ma a fali ruhaszárító és szennyestartók letörlése, mosógép mögött portalanítás, mosópor, öblítők szanálása... kizárólag 15 percig :-)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Guszta, nálunk is gyakran készül rakott krumpli, nagyon szeretjük.
Köszi! :-)
Megjegyzés küldése