2010. július 13., kedd

Serpenyős hús



Ezt általában jénaiban készítem, de most filét vettem ki és így serpenyőben gyorsabban elkészült.

- apróra vágott krumplit feltenni főzni

- a husit ízesíteni só, bors, majd nagy lángon kevés zsiradékon fehéredésig sütni

- pici víz aláöntve és lefedve párolni

- pár perc múlva szeletelt paprikát tenni hozzá és lefedve tovább párolni, ha kell ízesíteni még só, bors és végül nagy cikkekre vágott paradicsomot tenni bele, közben pótoljuk a vizet, hogy szaftos husi legyen

- közben megfő a krumpli is

Én most csak villával törtem össze a krumplit és úgy tálaltam a finom szaftot rálocsolva. Aki szereti hagymát is tehet bele, akkor kicsit lecsós jellegű lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails