- karikára szelt sárgarépát és gyökeret, kacsazsíron megpirítani, majd felönteni vízzel
- ízesítés : só, pár szem egész bors, esetleg ételízesítő
- ha félig puha a zöldség, akkor szórom bele a zöldborsót ( mirelit hamar megfő )
Minden levest, takarékon és lefedve érdemes főzni, hogy ne legyen zavaros.
- 1-2 tojást liszttel simára keverni, sózni és pici vízzel közepes keménységűvé keverni,
egyoldalas nagy lyukú reszelőn, beleszaggatni a levesbe a galuskát
- pár perc főzés és kész
Jégkert termékeit használom, vetekszik az Igloival,
az ára viszont sokkal kedvezőbb.
Nem, nem kapok reklámdíjat :-),
csak ötletet adok annak, aki még kezdő és nincs tapasztalata.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése