2012. augusztus 26., vasárnap

Zöldfűszeres csirkemell, rizibizi, szilva kompót



- csirkemellett apró kockára vágni, ízesítés só és tetszés szerinti zöldfűszerek - ez nálam oregano és kakukkfű volt

- serpenyőben kevés zsiradékon megsütni

- sós vízben megfőzni a gyors rizst - én mindig ezt használom -, majd a vége előtt pár perccel beleszórni a mirelit zöldborsót

- rizst leszűrni és kevés vajon átforgatni

- szilvát hideg vízben feltenni főzni, ízesítés egész fahéj ( nem kell sok bele ) és cukor, ha felforrt, lassú tűznél készre főzni, majd jól lehűteni

2 megjegyzés:

  1. Remélem igen, bár a 2 lábam még eléggé fáj a sok mezítlábas ugrálástól, jól bedurrantak a bokáim.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails