2011. június 22., szerda
Almás palacsinta
- palacsintát sütni
- almát vékony cikkekre vágni, serpenyőben kevés vajon párolni, pici víz alá és mézzel ízesíteni, a végén megszórni őrölt fahéjjal
- egy tekercshez 2 palacsinta és 1 alma kell, hogy mennyiségileg kalkulálni lehessen azért írom
- 1 palacsinta rákenni kb fél almát, majd ráhelyezni még egy palacsintát arra is almát tenni és feltekerni, így jó vastag rétegű lesz, késsel középen elfelezni és tányérra helyezni, én mézzel locsoltam meg, de készíthető hozzá akár karamell is, nekem úgy túl tömény lett volna
Házitündér 2.hét kamra: Ma elmosogattam a tegnap kiszortírozott üvegeket, egyebeket.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Hu de guszta!!!! Finom is lehet...
Nem is hallottam ilyen almás töltelékről eddig, de nagyon finom lehet.
Köszi Lányok! Fincsi nagyon! ;-)
Hú még soha nem hallottam erről,de hát most már tudom,ha legközelebb palacsintát csinálok,nem kell a tölteléken törni a fejem!!!
Megjegyzés küldése