2011. június 14., kedd
Cukkinis serpenyős
- finomra vágott hagymát zsiradékon megpirítani
- majd apróra vágott krumplit tenni hozzá és tovább pirítani, pici vízet önteni rá és lefedve kicsit párolni
- majd apróra vágott cukkinit és paradicsomot tenni hozzá, ízesítés só, bors, bazsalikom, kakukkfű, lefedve pár percig párolni, majd fedő nélkül készre pirítani
Bővíthető húsos szalonnával, esetleg kolbásszal, bár akkor a finom cukkinis ízt elnyomja a kolbász. Én szeretem a finom zamatos zöldségek ízét érezni.
Házitündér 2.hét kamra: erre a hétre a spájz van tervben, a normál hűtőnek ott lett helye, ma mellette és mögötte tettem rendet. Mögötte a nyeles portörlővel sikerült kitakarítani a verebek által begyűjtött faleveleket.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Megkóstólnám, igazi níári étel.
Megjegyzés küldése