2011. június 14., kedd

Cukkinis serpenyős



- finomra vágott hagymát zsiradékon megpirítani

- majd apróra vágott krumplit tenni hozzá és tovább pirítani, pici vízet önteni rá és lefedve kicsit párolni

- majd apróra vágott cukkinit és paradicsomot tenni hozzá, ízesítés só, bors, bazsalikom, kakukkfű, lefedve pár percig párolni, majd fedő nélkül készre pirítani

Bővíthető húsos szalonnával, esetleg kolbásszal, bár akkor a finom cukkinis ízt elnyomja a kolbász. Én szeretem a finom zamatos zöldségek ízét érezni.


Házitündér 2.hét kamra: erre a hétre a spájz van tervben, a normál hűtőnek ott lett helye, ma mellette és mögötte tettem rendet. Mögötte a nyeles portörlővel sikerült kitakarítani a verebek által begyűjtött faleveleket.

1 megjegyzés:

Kati írta...

Megkóstólnám, igazi níári étel.

Related Posts with Thumbnails