2016. november 8., kedd

Vau vau :-)

Vau vau: Mexi a nevem, gyönyörű 2 éves husky vagyok.
 
Vau vau: ja és egy kicsit hóhányó is :-)
 
Vau vau: mégis a család kedvence, egyszerűen imádnak, nem tudnának nélkülem élni! :-)




Mi sem bizonyítja jobban, hogy
 
Vau vau: ha valami mérget eszek...húúúú de brutál rosszul voltam tőle...rohannak velem az orvoshoz, megmenteni az én ártatlan kis kutya lelkemet.
 
Vau vau: ezért  én hálából kicsit megrágcsálom a kaput...de csak azért, hogy lássák mennyire várom őket haza. :-)




Vau vau: sőt, még a szomszéd portán is rendet teszek a tyúkudvarban...15 tyúk károgása éjjel roppant bosszantó tud lenni...reggelre néma csönd is volt, szépen sorjában kifektettem őket...jutalmul az én drága jó gazdám, ölben vitt haza, már ezért megérte a tyúk buli :-)




Vau vau: van 2 nyulunk, gondoltam szolidaritásból bemászok a ketrecükbe...én kint, ők bent elzárva, érző lelkű kutya vagyok én kérem...egyikükhöz bepréseltem magam...erre fel nem meghótta magát, mire én végre bent kucorogtam nála...




Vau vau: mindenkinek boldogan a nyakába ugrok, csuklóig megrágcsálom a kezüket, ha játszanak velem, szinte repülök a boldogságtól.
 
Vau vau: most épp nagyon gondolkozom...vau vau hogy min?? ...vau vau hát a következő csínytevésen...addig is vau vauuuu :-)



2 megjegyzés:

Vera írta...

Áldott jó kutya... rend a lelke mindenek...és igaza is van, minek hangoskodnak a tyúkok, csendet is teremtett...ráadásul a szomszédba... A nyulakat meg megsajnálta bizonyára ,hogy egyedül vannak... és csak ott akart lenni hogy ne unatkozzanak...
Különben is a kerítést is rosszul csinálták meg, hogy áttudott menni...és ebből is látszik hogy a gazdi jó kondiba van, hogy ölbe vitte haza!!!

Nem lehetünk elég óvatosak és előre látóak...Unatkoznak és keresnek elfoglaltságot!!!
Nem szeretnék a gazdi helyében lenni...Lehet tudni, kié ez az áldott szépséges, dóóóóóógozos kutyi?

csipike írta...

A mienk, tesóméké! :-)
Nem tudnak rá haragudni, pláne nem megverni. Hát ilyen szeleburdi kutya. Sógorom meg javít, hol kaput, hol kerítést, a szomszéd 15 tyúkját is természetes, hogy kifizették. Mindent szétszed az udvarban, úgy mint Alex :-)
Én azt vallom, hogy aki nem bírja idegileg és anyagilag, az ne tartson kutyát. Gyerekünket sem csapnánk ki az utcára ha valamit elkövet, vagy összetör. Nem így van?

Related Posts with Thumbnails