2014. március 15., szombat
Kakukkfüves csirkeszárny, sült almával
Amilyen finom, olyan egyszerű az elkészítése ;-)
- csirkeszárnyakat sózni és kakukkfűvel meghinteni
- libazsírral kikent tepsibe helyezni a szárnyakat, ha van otthon paradicsom és paprika, 1-1 darabot közé szelünk és kevés húslevest vagy vizet aláöntünk, majd lefedjük a tepsit és sütőben megsütjük
- a vége előtt 15-20 perccel tesszük hozzá az egész almákat, annak elég annyi sütési idő
- közben sós vízben rizst főzünk, leszűrjük és kevés vajra rátesszük, villával összekeverjük
Mennyiség: személyenként 3 db szárny és 1 alma - persze étvágytól függő, ezért lehet több is ;-)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése