2013. augusztus 4., vasárnap
Mozzarellás paradicsom saláta
Semmi bonyolult nincs benne.
Ebben a jó melegben könnyű, friss, üde elemózsia ;-)
- pár darab paradicsomot felkockázni, tálba tenni
- mozzarella sajtot apróra kockázni
- összekeverni, vagy a tetejére szórni a sajtot
- lehet ízesíteni kaporral ( én nem tettem )
- jól lehűteni és úgy enni
Aki a sós sajtot kedveli, akkor krémfehér sajtot vagy fetát használjon. Nekem azok nagyon sósak, még így sem sóztam meg.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Kis bazsalikom hiányzik csak róla:) Esetleg olajbogyó:)
Friss bazsalikomom sajnos nincs, abból annyit nem használok, így nem is ültettem. Szárított meg ehhez nem jó. Ehhez kaprot írtak, csak nekem az túl intenzív ízű.
Olajbogyó téren hiányosságaim vannak. nem tudom hogy szeretem e :-)
Megjegyzés küldése