2017. április 21., péntek

Héjában sült burgonya



Ha már egyszer visszatért a tél...mert ez kiváló téli eledel. Mennyei finom! :-)

- közepes burgonyákat megmosni, megtörölgetni

- nagy tepsibe helyezni őket

- sütőben egy órát sütni, én félidőben átforgatom őket

- végén egy hústűvel megszúrni, elég puha e

- nagyobb tálba konyharuhát tenni, ebbe tenni a forró burgonyákat és befedni a konyharuhával, picit állni hagyni

- közben finom zsírt olvasztani, vöröshagymát felkarikázni, sót kínálni hozzá

- én kolbászt sütöttem és azzal locsoltam meg, hagyma helyett pedig fenséges savanyúsággal kínáltam, lehet variálni, épp mi van otthon 

Kipróbáltam félbe vágott burgonyával, nagyon jók lettek, szép kéreg sült rá.

Jó étvágyat kívánok! :-)






Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails