2016. június 17., péntek
Ízes csibemell, kaporszósszal
- ehhez egészben hagytam a fél csibemellet
- befűszereztem és csak épp megmártottam lisztben, hogy finom kéreg süljön rá
- serpenyőben libazsíron sütöttem, mivel vastagabb hús, ezért lassabban sült, én forgattam minden oldalát pár percig sütöttem, hogy jól átsüljön, de még ne száradjon ki ( ezt Keresztanyumtól tanultam, ő okított ki )
- 2 csokor friss kaprot megmostam, apróra vagdaltam
- majd pici vízzel, ami épp elfedi, pár percig főztem, só és cukor ízesítéssel
- tejes lisztes habarással sűrítettem - 2-3 evőkanál liszt elkeverve 3 deci tejjel - szűrőn öntve a kaporhoz, hogy sima legyen a szósz, ha nagyon sűrű, akkor még öntök hozzá tejet
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése