2012. április 29., vasárnap

Feng shui a karrierért

Ékszer és malacA gazdagság területe a bejárattól balra, a lakás legtávolabbi részében van.

Fontos, hogy ez és a karrierrész is mindig tiszta, rendezett legyen, így ugyanis a karrierünk is egyenletesen fog felfelé ívelni.

Ezen a területen tartsuk az ékszereinket, a bankkártyánkat és egy perselymalacot is, tele aprópénzzel.

Ha szeretnénk, hogy segítőkész emberek, pártfogók kerüljenek életünkbe, akkor a bejárattól jobbra eső területet kell erősítenünk, ez ugyanis a segítőkész emberek és az utazás területe.Csobogót az új állásértA karrier területe közvetlenül a bejáratnál található, így bizony nem könnyű azokat a tárgyakat elhelyezni, amelyek itt fejthetik ki áldásos hatásukat.

Ha szeretnénk munkahelyi státuszunkat megerősíteni, vagy új állást találni, állítsunk fel itt egy csobogót, tükröt, akváriumot.

Ha tehetjük, tegyünk szélcsengőt a bejárat fölé, mert így is segítünk a pozitív energiák áramoltatásában.

Ide kerülhetnek a megoldandó feladatok aktái vagy a munkánkkal kapcsolatos kisebb tárgyak.

A karrier területének színe a fekete és a mélykék, így nyugodtan használjuk ezeket az árnyalatokat.Merre van az ormányA karrier területét segíthetjük üvegtárgyakkal és gyertyákkal is.

Ha tartunk teknőst, azt is a karrier részre helyezzük, de ha élő állatot nem tudunk gondozni, megteszi egy teknőst ábrázoló figura is. A legjobb ha üvegből készült.

Sokan szívesen ajándékoznak elefántot szerencsehozóként, ez is segít, de csak akkor, ha az ablakba tesszük és az ormánya otthonunk felé néz. Így ugyanis hozza és nem viszi a szerencsét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails