2012. március 16., péntek

Lebbencsleves


- finomra vágott hagymát és lebbencs vagy kocka tésztát zsiradékon megpirítani, tűzről lehúzni és pirospaprikával megszórni, majd vízzel felengedni

- tenni hozzá apróra vágott krumplit, sárgarépát, gyökeret, sózni és lassú tűzön készre főzni, időnként megkeverni

Ehhez a leveshez elvileg csak krumpli kell, zöldségek nem, de én szeretem.
Viszont 1-1 paprikát és paradicsomot is tehetünk hozzá.
Finom sűrűre készítsük, ez úgy finom ha megáll benne a kanál is ;-) és tálalásnál megszórni petrezselyemmel.

3 megjegyzés:

  1. Szia! ) Nézz be hozzám légyszíves, szeretnélek egy díjjal megajándékozni. :)))

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nálam is vár egy díj, de majdnem elfelejtettem, annyira jól néz ki ez a lebbencsleves :)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails