2012. március 3., szombat

Hagymás paradicsomos csirke, sajtos krumpli


- pác készítés - olaj, só, bors, finomra vágott vöröshagyma, apróra vágott paradicsom -

- a combokat, szárnyakat én még előtte sóztam, tűzállótálba tenni és ráönteni a pácot

- lefedve sütőben sütni, vége felé fóliát levenni


- krumplit kockára vágva sós vízben megfőzni,

- tűzállótálba rétegezni, egy sor krumpli, őrölt borssal meghinteni, rá tejföl és reszelt sajt, majd krumpli és tejföl sajt,

- sütőben pirulásig sütni

3 megjegyzés:

  1. Milyen finom kis ebéd!! Nagyon szeretek minden hasonlót! :)

    VálaszTörlés
  2. Na ez biztos nagyon finom! Szinte érzem az illatát.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails