2012. október 27., szombat

Birsalma

Különlegessé teszi magas P-vitamin tartalma, kiváló A-, B1-, B2-, B3-, C- és E-vitamin forrás.

Gazdag ásványi anyagokban (réz, vas, kálium, foszfor) és a vérkeringést serkentő, a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó pektinben.




Ne dörzsöljük le a védőréteget. Sötét, hűvös, nem teljesen száraz helyiségben szárával lefelé sorakoztassuk szalmára és takarjuk le papírral. Hetente nézzük át.

A piacon vásárolt érett gyümölcsöt hűtőszekrényben tároljuk.

Tettem el pár zacskóval a fagyasztóba, állítólag lehet fagyasztani...nem tudok betelni vele, úgy szeretem :-)...bár a kezem szétment, mire meghámoztam felkockáztam.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails