2013. augusztus 17., szombat

Fokhagymás sült comb



Ez a nyár kicsit lazább lett blogolás szempontjából, ilyenkor nyáron ki ér rá!? :-)

Nyárra aktív pihenést terveztem kevéske szabadságomra és szabadidőmre, amit sikerült megvalósítanom, így feltöltődve várom a nyárutót, az őszt, a telet.

Munkahelyen annyi stressz ért az utóbbi időben, hogy muszáj volt kimozognom a sok feszültséget.

No de következzen a recept.

- a combokat csirke fűszerkeverékkel bekenni, hőálló tálba, vagy tepsibe helyezni


- 1-2 paprikát, paradicsomot nagyobbra szelni és 6-8 gerezd fokhagymával a húsok közé tenni


- 1-2 evőkanál libazsír és 2 dl víz alá


- lefedve, sütőben, közepes lángon puhára sütni


- közben a combokat lehet locsolgatni, szaftját pótolgatni, ne égjen meg az alja


- vége előtt fedőt levenni és pirosasra pirítani


- gyors rizst, fazékban sós vízben, előírásnak megfelelően megfőzni




Related Posts with Thumbnails